Prijzen Fotografie

PRIJZEN PARTICULIER

Bovenstaande prijzen zijn voorbeelden, afhankelijk van uw wensen geef ik u graag een persoonlijk aanbod. De fotobestanden worden geleverd als JPG-bestanden op een hoge resolutie. Bestanden worden via een transferprogramma verstuurd en kunnen gedownload en bewaard worden. Bestanden zijn voor persoonlijk gebruik en niet bestemd voor commerciële doeleinden. Bij gebruik online is naamsvermelding van de fotograaf verplicht.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en inclusief een reisafstand tot een locatie van maximaal 25 km vanaf ‘s-Gravendeel. Bij een reisafstand > 25 km dan worden de reiskosten € 0,35 per kilometer plus de reistijd in rekening gebracht.

PRIJZEN ZAKELIJK/BEDRIJVEN

Mini shoot € 75 p.p. – 3 foto’s p.p. – op 1 locatie

Basis shoot € 120 p.p. – 3 foto’s p.p. + 3 bedrijfsfoto’s + groepsfoto indien van toepassing, op max. 2 locaties in bedrijf

Bovenstaand zijn voorbeelden, er zijn verschillende opties mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen zijn exclusief BTW voor bedrijven. De reiskosten bedragen € 0,35 per kilometer. Indien de reistijd langer is dan 30 minuten wordt ook de reistijd in rekening gebracht a € 30 per uur.

Overige prijzen

Voor uitgebreide of specifieke opdrachten maak ik graag een offerte op maat.

Het is ook mogelijk om via mij foto’s af te laten drukken op fotopapier, canvas, dibond, forex via een professionele afdrukcentrale. Neem hiervoor persoonlijk contact op.